Segítség Uraknak : TITLE, Swarovski Kristály Ajándék Webshop
Bevásárlókosár: A kosár üres.

Segítség Uraknak

Kedves Uram!


Úgy szeretne  egy hölgynek ajándékot vásárolni, hogy elkerülje az üzletek zsúfoltságát, a sok órás keresgélést, és a bizonytalanságot, hogy az ajándék vajon megfelelő lesz-e? Kérem engedje meg, hogy segítségére legyünk ebben!

Küldje el nekünk a rendeles@mikellanoknek.hu címre, hogy milyen alkalomra szeretne ajándékot venni, hány éves a kedves, van-e kedvenc színe, a stílusáról némi információt (finom, visszafogott, elegáns, különc, extravagáns), és végül az Ön e-mail címét, elérhetőségét, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel.

Az Ön által megadott információk alapján elküldjük az Ön egyedi igényeinek megfelelő ajánlatunkat, amiből csak választania kell. A kiválasztott ajándékot becsomagoljuk szépen, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia. Ez a szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe, és érvényes az Ön részére e-mailben megküldött ajánlatunkban szereplő valamennyi termékre.

Kényelméért, mindössze a következőket kell tennie:

1. Írja meg a rendeles@mikellanoknek.hu címre a következő adatokat:
-Hány éves hölgyet/urat szeretne megajándékozni,
-Van-e a hölgynek/úrnak kedvenc színe?
-A stílusára mi jellemző leginkább: finom-szolid/ elegáns/ különc, szereti a nagyon feltűnő dolgokat/ extravagáns?
-Mikorra legyünk készen az ajándékcsomag összeállításával, becsomagolásával, kiszállításával?
2. Válasszon az Ön részére összeállított csomagokból, választását küldje vissza e-mailben, megjelölve a fizetési módot
3. Amint megkapta az ajándékot, máris átadhatja kedvesének, és élvezheti, hogy nagyon sok időt, energiát takarított meg, kedvese pedig boldog lesz, hogy ilyen különlegességet kapott Öntől

Ha elakad, vagy még gyorsabban szeretne megoldást égetővé vált ajándékozási problémájára, kérem hívjon a 06 70/ 771-4692-es telefonszámon (9-20 óra között), és segítünk!

Írjon, hívjon, mi segítünk, hogy különleges és biztos sikert arató ajándékot adhasson kedvesének!