Ügyfeleink elismerő véleménye : TITLE, Swarovski Kristály Ajándék Webshop
Bevásárlókosár: A kosár üres.

Ügyfeleink elismerő véleménye

"Tisztelt Mi kell a Nőnek? !
8454692- es sorszámú számlámhoz tartozó csomagomért szeretnék köszönetet nyilvánítani továbbá azért, mert problémám megoldásához készségesen segítséget nyújtottak hihetetlen gyorsasággal! Bárcsak minden cég ilyen lelkiismeretesen működne együtt a vásárlókkal!
 
Lévai Leila,
egy elégedett ügyfél"

 "Kupon Világ akció keretén belül vásároltam önöknél 2 db Swarovski fülbevalót egy áráért! Nagyon egyszerűen , gyorsan megkaptam postai úton !Köszönöm! Környezetembe sokan érdeklődtek tőlem, így továbbítom kérdésüket: LESZ -E MÉ A KöZELJöVŐBEN ILYEN LEHETŐSéG öNöKNéL? Kérném mielőbbi válaszukat!Köszönettel:Egy nagyon elégedett vásárlójuk!!!
Kosztya Ernőné"

Kedves Ildikó! Köszönjük a pozitív visszajelzést, ezért szeretünk itt a cégnél örömmel dolgozni. A fülbevalós akciót az oldalunkon regisztrálók, és hírlevélre feliratkozók részére szervezünk. Mai, vagy holnapi napon fog indulni az akció, a regisztráltak hírlevelet kapnak, amiben lesz egy kód, ezt kell beírniuk a a megrendeléskor a megjegyzés rovatba. A kód átruházható lesz, így ön megadhatja ismerőseinek, és ezáltal ők is kedvezményesen fognak tudni rendelni. Reméljük máskor is segítségre lehetünk. Üdvözlettel: Kerekes Hanna"Köszönöm szépen, nagyon gyorsan megérkezett az ékszer amit rendeltem, és nagyon szép a csomagolása, a lánc és maga a medál is pazar.
Köszönöm szépen a segítségüket, ajánlani fogom Önöket ismerőseim körében.
Üdvözlettel: Tiszai Jakab" (Felsőszentiván)


"Megkaptam a csomagot, nagyon szépen köszönöm, maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással.További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Győri Tamás" (Foktő)


" Köszönöm ezt a gyors és korrekt ügyintézést. Bevallom kevés helyen
fedezhető fel. Ma átutaltam a postaköltséget, holnapra megérkezik.
Nagyon köszönöm.Ajánlani fogom másoknak is.
Üdvözlettel: Csuta Éva" (Békés)