Ünnepek, melyre van megoldás ötletünk : TITLE, Swarovski Kristály Ajándék Webshop
Bevásárlókosár: A kosár üres.

Ünnepek, melyre van megoldás ötletünk

anyák napja

 

"..S Te, Anyám, kristályszívemben ülsz,

Hatalmas kristályszívemben ülsz ... "

 Juhász Ferenc: Anyám (részlet)

 

Édesanyánk szíve fénylő kristály, amelynek a fényessége Mindig utat Mutat Nekünk, féltő szeretetével Együtt kíséri a lépteinket az élet sokszor szürke útjain. Anyák napján a hálánk Jele Lehel, ha ebből a fényből Egy Kicsit visszaragyogtatunk Arra, Aki életet adott Nekünk ... Swarovski-kristállyal díszített, egyedi ajándékaink méltó jelei lehetnek a szeretetünknek és megbecsülésünknek.

Webáruházankból kényelmesen, rövid határidővel Szállítási rendelhet. Tekintse meg kínálatunkat a www.mikellanoknek.hu oldalon!

 

 

Ballagás

Ballagás
"Megérik a gyümölcs,
Mosolyogva néz rád,
megcsillan szemükben
egy kicsiszolt gyémánt. "
Juhászné Bérces Anikó: Csiszolatlan gyémánt (részlet)

A Ballagás Minden család életében nagy Esemény, a Szülők izgalommal  vegyes örömmel engedik útjára gyermekeiket a nagybetűs élet Rögös útjaira. Ennek az ünnepélyes pillanatnak a fényét szeretnénk tovább emelni  ... Swarovski-kristállyal díszített, egyedi ajándékaink azonban elkísérhetik a gyermekeiket egy felnőttként járt útjaikra, emlékeztetve őket arra, hogy Önök mindig feltétlen szeretettel gondolnak rájuk.


Webáruházankból kényelmesen, rövid határidővel Szállítási rendelhet. Nézze meg kínálatunkat a www.mikellanoknek.hu oldalon !