Minden termék : TITLE, Swarovski Kristály Ajándék Webshop
Bevásárlókosár: A kosár üres.

Minden termék


Típus:
Ár: 3.500.-Ft
Megveszem! 

Színjátszó ezüst színű Swarovski Elements kristályokkal díszített nyaklánc, rhódiumos, nikkelmentes nyakláncon. Hozzá illő fülbevaló az alábbi linken választható: Katt!

Acél pezsgős és boros palack hűtő Újdonság


Anyag: acél Szín: matt ezüst színű Méret: 12 x 20 cm Csomagolás: papírdoboz Acél palackhűtő bornak és pezsgőnek. Elegáns, igényes, szolid kivitel.  A RENDELHETŐ termékek nem minden esetben vannak raktáron, lehet, hogy 1 - 1,5 hetet várni kell a beérkezésig.

Alakformáló gép otthoni bérlése 2 hónapra


Ön ezzel a megrendeléssel 2 hónapra bérli a vibrációs gépünket. Így költséghatékonyan az egész család kipróbálhatja, és használhatja.   Cégek, irodák, családok közösen használhatják, a munkahelyi sport egy formájaként. Akár utcai ruhában is használható, a nassolás, vagy kávé vagy cigiszünet egészséges alternatívájaként. Remek lehetőség ez azok számára, akiknek átmenetileg nincs idejük más, aktívabb sportolásra, de szeretnének tenni egészségükért és alakjukért, vagy csak a lehető legkényelmesebb módon szeretnék karbantartani testüket úgy, hogy ezzel jelentős időráfordítást takarítanak meg. Szép kártyát elfogadunk! A

Alakformáló vibro gép otthoni bérlése 1 hónapra


Ön ezzel a megrendeléssel 1 hónapra bérli a vibrációs gépünket. Így költséghatékonyan az egész család kipróbálhatja, és használhatja.   Cégek, irodák, családok közösen használhatják, a munkahelyi sport egy formájaként. Akár utcai ruhában is használható, a nassolás, vagy kávé vagy cigiszünet egészséges alternatívájaként. Remek lehetőség ez azok számára, akiknek átmenetileg nincs idejük más, aktívabb sportolásra, de szeretnének tenni egészségükért és alakjukért, vagy csak a lehető legkényelmesebb módon szeretnék karbantartani testüket úgy, hogy ezzel jelentős időráfordítást takarítanak meg.   Szép kártyát

Alizé szív nyaklánc medál nyaklánc


A kulcsos szív mérete 20 mm x 30 mm, anyaga fém, rhódiumozott, nikkelmentes nyakláncon, egyik oldalán ezüst Swarovski Elements kristállyal, másik oldalán rózsaszín Swarovski Elements kristállyal Választható kristály színek: a medál mindkét oldalán ezüst a medál mindkét oldalán rózsaszín a medál mindkét oldalán kék a medál egyik oldalán ezüst, másik oldalán rózsaszín a medál egyik oldalán ezüst, másik oldalán kék a medál egyik oldalán rózsaszín, másik oldalán kék A kért színeket a megrendelés leadáskor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni.

Apró virágos hajkefe


Apró virágos hajkefe

Típus:
Ár: 24.920.-Ft
Megveszem! 

Eredeti Swarovski kristályokkal díszítve. Eredeti kristálydíszítést hozott anyagra is vállalunk. Nagyobb képért kattintson a fotóra !

Arany köves hajkefe


Arany köves hajkefe

Típus:
Ár: 17.360.-Ft
Tovább

Eredeti Swarovski kristályokkal díszítve. Eredeti kristálydíszítést hozott anyagra is vállalunk. Nagyobb képért kattintson a fotóra !

Arany négyzet téglalap gyűrű


Arany négyzet téglalap gyűrű

Típus:
Ár: 2.690.-Ft
Megveszem! 

Négyzet alakú Swarovski Elements téglalap kristály díszítéssel gyűrű átmérője: 18 mm Ródiumozott, nikkelmentes alap állítható 20 mm átmérőig

Arany színű névjegykártytartó


Arany színű névjegykártytartó

Típus:
Ár: 3.150.-Ft
Megveszem! 

5 db feletti vásárlás esetén Swarovski kristályos dekoráció kérhető a névjegykártya tartóra, melyet a megrendelő igényei alapján készítünk el tetszőleges színben és színkombinációban. A Swarovski kristálydekorációval kapcsolatban ajánlatot a dekoráció formájának, a felhasználandó kristályok mennyiségének egyeztetése alapján tudunk adni.  Az alábbi betűtípussal választható a gravírozás szöveges gravír esetén: Arial, Comic sans, Edwardian Stript, Monotype Corsiva, Old English, Palatino Linotype, Times New Roman,Vivaldi Kérdését az office@mikellanoknek.hu címre várjuk és válaszoljuk meg.

Artdeco számítógép egér választható színű Swarovski kristálydeko


Vezetékes számítógép egér. Trendi, egyedi, vagány, csajos, tökéletes és exkluzív ajándék A képen látható számítógépegér az Ön igényei alapján, tetszés színű, a mintához igazodó Swarovski Elements kristályokkal kerül kidekorálására.  A kristályok mérete, színe és elrendezése az Ön egyedi elképzeléséhez igazodnak, a fenti áron a kristályok elhelyezhető mennyisége 25-50 db, melyet a megrendelést követően dekoratőreink helyeznek az egérre. Az egyedi kristályos egerek a megrendelést követően készülnek el, átlagosan 2-4 nap alatt. Előfordulhat azonban, hogy a díszítendő alapanyagokból, például a számítógép egérből, vagy